Follow Me

JOM JOIN STYLISTA CONTEST

Fuuwww-fuuwwww hukhukhukk hacchummm berhabuk, bersarang labah-labah dah blog nie hah...Wehuuuu!!! Lama dah Fara tak update blog nie, dh 2 bulan rasanya, almaklumla sibuk haha (mengalahkan pengurus syarikat busy nya). Alright kali ini, Fara akan buat satu entry tentang STYLISTA CONTEST,.. wow!! apa tu? macam menarik je, yeahh mmg menarik.. nak join tak? Jomla, hadiah best tau dapat Lomo Camera. Syarat-syarat pun tak susah senang je :D

Siapa itu Syira dan Dyla?? Diorang nie adalah dua org blogger yang awesome apabila bergabung :) ni la contest tu..


Kalau you all nak join contest ni, you all baca dulu tau syarat-syaratnya.

* mesti warganegara Malaysia tau
* buat satu entry tentang *STYLISTA CONTEST* nie dekat blog u all.
*ambil satu gambar penuh u all seorg je tau yang handsome, stylo, manis dan cantik dipandang (sopan dan tutup aurat) kalau sexy2 tak boleh.
*lps tu berikan 3 benda best tentang blog syira ngn dyla nie.
*follow blog diorang nie tau,... comel.. jomla singgah jap http://syiralokman.blogspot.com dgn http://hello-dylavella.blogspot.com/
*dah ke, lps tu buat nie pulak,.. like page diorang kat FB PaBiLa-DuA-bLoGgEr-BeRgAbUNg
*wahh!! semakin awesome kat diorang, nak lebih awesome follow diorang di twitter pulak tau SyiraLokman dan Dylalaaaaa .
* dah habis semua u all kena letak link blog u all tentang STYLISTA CONTEST nie dekat ruangan komen blog diorang, nanti takut diorang tak perasan pulak .. :p hehe
*kalau siapa2 yang tak ada blog tu boleh sertai juga dgn send je pic u all dekat inbox page PaBiLa-DuA-bLoGgEr-BeRgAbUNg ikut syarat2 lain kecuali no2.. hehe
* CEPAT-CEPAT join tarikh tutup 9November nie je... dah dekat dah..

kalau xde twitter pun boleh join, dgn ikut syarat2 yg lain ... baik kan syira dgn dylaa nie, sbb byk dia longgarkan syarat utk kita :)

opppss nak tahu hadiah ke? hehe hadiah dia adalahhh taaaadaaaaa !!! BEST KAN !!!



 Fara dah join dah contest nie, punyala belek2 computer terjumpa gambar nie hah,.. Fara nak hantar gambar nie kat diorang :D lepas tu 3 perkara best tentang blog diorang adalah yang paling penting sekali warna pink2 !! sbb fara suka pink hehee,.. lps tu fara suka tengok gambar2 diorang yang sgt happening dgn kawan2,.. yg lagi satu style diorang berfesyen , sweettt n sgt stylish,.. :D LOVE u all laa.. :D 





4 comments:

  1. tenkiu sbb join dear...go0od luck.. :)

    ReplyDelete
  2. syira and dyla hihiii same2 :D !!! ^_^

    ReplyDelete
  3. terjah...
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete