Follow Me

-SNOW's KIDS-

hye blogger semua, sebelum baca entry fara yang baru nie, fara cdgkan anda semua buka link nie n dgr lagu nie,(http://www.youtube.com/watch?v=LPPCznEuhOM barulah ada feel masa baca blog fara :) hehe, lamakan fara dah tak update blog fara,, awak semua sihat tak?? fara, alhamdulillah dah sihat,, fara sakit ke? tak de la, fara sakit biasa-biasa je :) okey, kali nie fara nak tunjuk dekat awk semua tentang anak-anak fara... oppss anak-anak?? hehe, anak-anak kucingla...Ingat tak dulu, fara ada cerita tentang SNOW, kucing kesayangan fara yang dah lama tinggalkan fara buat selama-lamanya... :'( uwwmm tp SNOW kan ada tinggalkan anak dia :) tanggal 1 Mac 2012, ank-ank SNOW telah selamat dilahirkan, sepatutnya 4ekor tp seekor tak dpt diselamatkan, hanya 3 ekor yg dpt dilahirkan, kesemuanya jantan... nak tengok tak meow2 nie?? meh,meh tengok sinie....


TADAAA !!!!

SHIRO-RENNOW-GARY


hehee,, COMEL tak? yang tengah-tengah tu la buah hati fara,, kalau fara sedih ke happy, dia lah peneman fara,, tidur sama2, makan sama2, gaduh pun sama2... hehee hari tu, dia ada buat nakal kat fara, fara geram fara tampar dia, lepas tu kan dia merajuk dgn fara, tak nak dtg pun dkt fara kalau fara panggil,.. hehe senang je pujuk dia, bagi makanan yg dia suka, laju je dtg :D hahaa... RENNOW-RENNOW ;D

;) RENNOW-FARAH ;)


SHIRO pula sangat kuat makan... makan je keje dia,, hehe tp fara tak kisah asalkan dia sihat... lps makan mestila tidurkan... nanti fara tunjukkan gelagat SHIRO tidur dekat tepi mesin basuh baju yea.. kelakar-kelakar... kdg-kdg SHIRO nie garang, suka cakar orang... lepas tu mulut dia tak reti nak diam, bising je :D .. hahaaa...








okey,, sekarang fara nak cerita pulak tentang GARY,... GARY nie sgt pendiam dan suka control MACHO hahahaa... tp jangan main-main, nmpk je diam, sekali cakar huh boleh luka :D ... lepas tu si GARY nie suka buat hal sendiri,, tak campur sgt dgn kitorang semua :D GARY yang paling manja sekali... suka dibelai dan dimanjai.. cewaahh :D...


KASIH SAYANG ANTARA IBU DAN ANAK


KASIH SAYANG ABG DAN ADIK





Merekalah pengubat hati fara,, fara tak rasa bosan apabila dekat rumah sebab fara suka melayan karenah diorang nie semua :) mereka nie sudah menjadi sebahagian daripada keluarga kami, mereka yang menceriakan kami sekeluarga semua tak kira siang dan malam... :')

 snow dalam kenangan :)
TERIMA KASIH SNOW, SCOOBY, GARY, RENNOW, SHIRO sbb gembirakan kehidupan fara ;') 
terima kasih juga kpd yang sudi membaca kisah kami :)

I LOVE YOU SO MUCH :')

6 comments:

  1. sedeyh baca dgn background songs yg sgt umphhh tp comel lahkitten2 tuh semua....

    do visit n follow
    http://myaleo.blogspot.com/2012/07/all-in-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyerke,,thanks awk sbb sudi baca :)

      Delete
  2. cantik kucing :)


    ssudah follow u

    ReplyDelete